Igår efter jobbet åkte jag ner till Daily life spa för att få mina naglar fixade. Jag är helnöjd som alltid, älskar när naglarna är nyfixade och enligt mig i rätt längd. Jag får panik av långa naglar de ska liksom vara i en ganska perfekt längd för att jag ska kunna jobba obehindrat.

Efter jag varit där åkte jag hemåt, tog en promenad med Skilla. Körde med lite hopp för Skillas del, hon älskar sådant. Sedan fick hon prova lite balansövning. Hon var riktigt stolt efter den övningen med balansen då hon först tyckte det var lite läskigt då det var något helt nytt. Men det är stärkande för hundar att träna på olika saker och utmana sitt självförtroende.

Gick sedan hem och la mig för att sova, idag jobbar jag lång dag igen och likaså imorgon. Längtar redan efter helgen kan jag medge, tisdagar är verkligen tråkigaste dagen på veckan. Onsdag går ju ann, men tisdagar! Så fort den dagen är över kan det bara bli bättre!

14 kommentarer

  1. Snygga naglar, men i mitt yrke som massör, alldeles för långa. Ska strax iväg till jobbet, får se hur det går den här veckan…..förra veckan fick jag ställa in efter en dags arbete. Nu är ju knät lite mer stabilt efter operationen, men jag blir snabbt trött i det. Kör lite högläge här hemma nu innan lunchen. Snart är det onsdag…..halva tisdagen har ju gått nu!
    LillaSyster recently posted..hjärta

  2. Bästa nagelfixaren bor en mil bort och nu under pandemin har jag vägrat åka buss så jag fixar mina naglar själv. De håller självklart inte så bra men det får gå. Gillar heller inte långa.

    Geddfish recently posted..Jag får vaccin 2!

  3. Hundar lär sig mycket och tycker om att träna. Vi kämpar på och det går framåt men vissa saker är svåra. Livet med en hund är i alla fall toppen 😀
    Znogge recently posted..Arbetsdag 23…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: