Begav mig ut med Lisa på promenad här på kvällen. Skilla var självklart också med, vi gick till Lugnet och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla skönt när man får röra lite på sig. Sedan gick jag och Skilla hemåt, vilken dag det varit idag med rejält solsken trots att väderprognosen sa att det skulle vara molnigt. Jag älskar vädret, det är viktigt för mig att få ta del av solen.

Var även tidigare och fika med min vän Jennie. Det är min granne som brukar bjuda på pizza och tar hand om Skilla på dagarna. Men nu snart är det slut med den saken, Jennie och familjen ska nämligen flytta till Västkusten och Lysekil. Kommer verkligen sakna familjen så mycket. När de flyttade hit så fann William och deras son Ollis varandra, med åren har dessa två grabbar glidit isär men vi har fortsatt vara vänner. Så skaffade de två hundar och ja förra året kom Skilla in i min familj. De har passat Skilla på dagarna, den lilla fina flocken. Det blir nog väldigt tråkigt för Skilla som förlorar Jennie och sina hundkompisar Akilles och Ville. Själv ska jag träna upp Skilla att vara mer ensam inför hösten. Det blir okej, William går på gymnasiet och jag har ett jobb där jag ändå är relativt ledig. Jag jobbar ändå deltid så det funkar, hade varit värre om jag var heltidare.

20 kommentarer

 1. Trevligt att först ta en fika med en vän. Sen gå ut & gå med annan vän.

  Tråkigt att Jennie å hennes familj ska flytta från er. Men kul för dem får man ju tänka 🙂.
  Bra tror jag att Skilla ska träna på att va hemma mer själv. Det kommer gå så bra 🤗

  Det är skönt att prata mellan himmel & jord med en tjejkompis 😊skvallra lite.

  Ha det så bra! Kram❣️

 2. Vad härligt med en promenad. Trist att grannen ska flytta men bra att du ska träna skilla på att vara mer ensam. Det kommer hon nog klara av och som du skriver är jobbar du bara deltid. Hoppas det kommer gå bra med träningen av skilla.

 3. Hundarna brukar ju fixa att vara själva väldigt bra. Vår Bellman vi hade han fixade det jättebra. Dock så hade BQ honom på jobbet då han kunde ha honom på kontoret, men det behövdes inte för det gick vara ensam med. Jag brukade hämta honom ef lunch då jag jobbade de tiderna då. Samt flytta till Lysekil såååå fubbigt, det är ju galet vacker stad. Förstår dock att ni kommer sakna dem allihopa på olika vis.
  Mirre recently posted..CEASARSALLAD – LCHF

 4. Det har verkligen varit underbart väder idag, jag kom också ut på en promenad idag och det var så härligt! Äntligen riktig vår ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: