Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Om 20 minuter får du oväntat besök, vad skulle du behöva städa?
 2. Vad skulle du kunna bjuda på för fika?
 3. Hur skulle du behöva fixa till dig?
 4. På frågan hur dagen varit, vad skulle du svara?
 5. Vad använder du för skäl till att ditt besök behöver gå?

Om 20 minuter får du oväntat besök, vad skulle du behöva städa?
Hela hemmet, jag avskyr oväntade besök och hade fått springa runt som en galning. Inte för att det är stökigt men för att jag vill ha rent hemma.

Vad skulle du kunna bjuda på för fika?
Kakor, en halv bulle och lite godis.

Hur skulle du behöva fixa till dig?
Blåstorka.

På frågan hur dagen varit, vad skulle du svara?
Hittills? Jag har sovit, ringt en del samtal och tagit det lugnt.

Vad använder du för skäl till att ditt besök behöver gå?
Att jag ska ta en promenad med Skilla, sedan att jag behöver äta lunch samt att jag ska till Borlänge och fixa fransarna idag.

23 kommentarer

  1. Då detta handlade om 20 minuter räknade jag från den stund jag skrivit. Jag hade precis duschat då, hade en halv bulle i frysen… Jag utgick ifrån vad jag kunde erbjuda här och nu.

 1. Svarar på denna roliga utmaning…. 1.. jag hade behövt städa hela huset, vi har jobbat ute hela dagarna med oljning av grillkåta, rivning av trasiga växthus, satt upp ytterligare en hönsgård så hönsen får äta grönt och insekter…. 2- Jag har skorpor i skafferiet och ost och smör… 3- Torrshampoo…. 4- Suverän, vi har suttit ute i flera timmar trots att jag nu drabbats av pollenallergi sedan tre år, satt i solen och njöt fast tårarna och näsan rann, björkpollen är ju mest dominerade och då jag och min kära make älskar just björkar och sparat just de träden så blir det lite problematiskt… 5-Att vi har covid 19 karantän just nu…
  Kort recently posted..Skrev ju om….

 2. Jag gillar inte heller oväntad besök helst vill jag veta att jag ska få besök några dagar innan så jag kan städa, samt vara “redo” för det mentalt. Låter kanske konstigt 🙂 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: