Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du skal länka till utmaningen i ditt inlägg så fler hittar hit.

1. Ljuvliga juni är här! Har du badat?

2. Berätta om när du…

3. Grillat hör sommaren till, har du ätit grillat ännu?

4. Vad gör just dig lycklig?

5. Då känns allt meningslöst.

6. Slösa tid eller slösa pengar?

7. Spara eller slösa?

8. Om jag mötte dig på gatan så skulle jag…

9. Jag längtar just nu efter…

10. Efter sommarregn brukar jag…

11. Kalla mig galen men…

12. I en familj så…

13. Om jag måste välja…

14. När får du semester?

15. Så länge man lever så…

16. Mitt i livet…

17. Jag hoppas på att…

18. Så här vill jag spendera mina dagar…

19. Ett gammalt fotografi…

20. Jag åker gärna…

21. En sommardrink…

22. En barnbok…

23. Vad är dålig humor?

24. Jag tror alla andra…

25. Midsommarafton idag! Hur klär du dig?

26. Nubbe är något som…

27. Ett spel jag gärna spelar är…

28. Är du allmänbildad?

29. Vi får aldrig glömma…

30. Sista juni, hur har månaden varit?

38 kommentarer

  1. Klart jeg er med denne måneden. Nå er det endelig blitt sommer og sol, lange lyse kvelder. Nå er det tiden for å kose seg og ta ting med ro. Herlig tid framover hvor man må lage seg gode dager og nyte tiden før det blir kaldt og mørkt igjen. God sommer!

  2. Kul fråga den 8:e. Jag blir så glad när jag möte människor när jag går eller cyklar som ser mig i ögonen och ler. Jag tittar oftast människor i ögonen när jag möter någon. Ibland händer att jag hälsar på någon jag inte känner, senast var det Barbro Westerholm. Jag var i Stockholm på besök och på ett övergångsställe möttes vi och hon tittade mig i ögonen och log och jag log tillbaka och hejade och hon hejade. Senare kom jag på att det var ingen jag kände, men hon var ju känd.

  3. Åh vilken härlig utmaning, synd att jag såg den så sent in i månaden bara. Men kommer det flera liknande så kommer jag gärna att delta 🙂

  4. […] Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit. Förra månadens inlägg hittar du här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: