Dark Mode Off / On
Hjälpmamma & kursledare Specialpedagog

I väntan på glädjen.

Det är få dagar kvar nu. Imorgon har jag min lediga fredag samtidigt som eleverna går på sommarlov, jag valde för första gången att inte delta under en skolavslutning. Helt enkelt för att det är covid19 och jag har ingen klass heller för den delen. Så istället ska jag jobba med Amningskurs, som jag så klart gör utöver mitt vanliga jobb som specialpedagog. Dessa två har ju inget med varandra att göra.

På tisdag gör jag min sista arbetsdag för detta läsår, mitt första läsår som specialpedagog. Jag vet inte vad som skall sägas om den saken, jag har nog funderat en del fram och tillbaka detta år. Om stressen vi i skolan fått påpackade oss i och med covid19, och all den trötthet många av oss känner. Det ska bli så skönt med semester och att tanka om mina batterier.

Efter jobbet idag ska jag hem för att hålla i Amningskurs, och ja det är som jag skrev tidigare samma plan för morgondagen. Jag går sedan på semester även från dem, så skönt detta med att veta att jag närmar mig ledighet och att tanka om mitt livsbatteri. Sommaren brukar ge mig energi!

16 Comments

 1. Så härligt med semester och att sommaren ger dig energi. Jag har inte varit ett stort fan av sommar så mycket förut, men i år ska jag verkligen försöka njuta och ta vara på sommaren så mycket som det går. Det är ju roligare nu när Melvin är lite äldre och kan bada och leka på ett annat sätt. Så jag hoppas att sommaren i år inte ska ge mig så mycket ångest som tidigare år.

 2. Tycker du gör rätt i att jobba med amningskursen istället för att delta på skolavslutningen. Det har verkligen varit ett tufft år för er i skolvärlden. Så mycket jobb som lagts på er och så mycket oro. Ibland funderar jag över om saker och ting någonsin kommer återgå till det normala. Jag jobbar 7 pass till och sedan får jag min välbehövliga ledighet. Härligt att du har så lite kvar innan du får gå på en välbehövlig ledighet.

  1. Ja så är det verkligen. En del av mig förstår knapp hur vi som arbetar med och kring människor står upp. Vården, lärare, samhällstjänster. Vi kan nog alla skriva under på att sommaren 2021 är en semestertid vi alla behöver.

 3. Skönt att du snart får lite sommarlov.
  När du inte har någon klass. Så är det ju dumt att gå till skolavslutningen i morgon. I dessa tider.
  Känner jag med att det ska bli skönt att få ladda lite batterier nu under sommaren. Jag drar ner på lite träning under sommaren.

  Ha det så gött! ??

 4. Då kan du räkna timmar nu, inte dagar tills du kan börja med uppladdning av dina batterier. Trots att jag är pensionär behöver jag solen och värmen för att orka med minst fem månaders mörker.

 5. Härligt det närmar sig mer och mer och härligt att ha en lång sommar framför dig att njuta av och ladda =D. Kan ju vara det som är extra skönt med att man har två helt skilda saker att fokusera på

 6. Så härligt med semester. Känner också som dig att man kan tanka om sina batterier på semestern. Skönt att även ha semester från amningskursen. Vilka fin bild på dig. Älskar blomman du fick med. Fina fransar du har. Jag önskade jag kunde skaffa sådana men jag skulle nog inte klarar av att göra rent dem varje dag som man måste göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: