Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?
  2. Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?
  3. Hur skulle du beskriva din fritid?
  4. Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?
  5. Hur skulle du beskriva dig själv?

Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?
Till er på bloggen då, jag har ett tandsmycke. Ett hjärta i guld som jag fick av min mormor när jag slutade årskurs 9. Folk sa att de sitter kvar i max 2 år… Jag är 37 år nu, det har nu suttit där i 21 år!

Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?
Vad jag jobbar med, känns väl som ett typiskt ämne?

Hur skulle du beskriva din fritid?
Jag har ingen fritid och egentligen aldrig haft heller. Ledig absolut men jag är inte sådan person med hobbys eller fritidsintressen.

Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?
Vet inte faktiskt, allt för mycket om mig själv antar jag.

Hur skulle du beskriva dig själv?
En lugn och känslostyrd person. Jag avskyr orättvisor och står upp för och bryr mig om människor.

25 kommentarer

  1. lugn och känslostyrd – en lite motsägelsefull kombo. roligast är väl att försöka utforska den nya bekantskapen. kan tänka mig att ditt pudelliv tar en del tid

  2. Dessa tandsmycken som många hade minns jag väldigt väl. Vad roligt ändå att de sitter kvar fortfarande, det blir ju en fint minne av din mormor nu ❤️ Vad man jobbar med kommer alltid upp när man minglar och pratar 🙂
    Jennysvardag recently posted..En sån Jenny helg

  3. Härligt med ett så långvarigt smycke! Hade ett på mitt bröllop som ramlade ut efter några dagar men har svårt att tro att det skulle sitta i två år, snarare två dagar… men det finns nog många olika typer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: