Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Imorgon, ja du läste rätt! Imorgon börjar min semester. Eller ja, jag jobbar imorgon och när jag slutar jobbet då där och då kliver jag av för semester och livet igen. Nog för att livet är igång hela tiden, men friheten är något jag älskar med livet. Passade även bra med Muminmuggen ovan som heter: Vi drar på semester!

12 kommentarer

  1. Grattis och vilken passande mugg 😀 Jag jobbar också i morgon men sedan så är det semester för mig med. Förvisso har jag inläsningstid för en bok men det gör jag på hemmaplan och då känns det ändå som semester.
    Znogge recently posted..Arbetsdag 4…

  2. Så jag älskade sommarlovet ❤ men som vuxen kändes det inte oändligt som man gjorde som barn… De sista åren kände jag ångesten att jag inte var beredd och hade vilat färdigt, kram ❤ och hoppas du får vila och njuta av ledigheten
    Kort recently posted..Så blev det sedvanlig midsommar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: