Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ett gammalt fotografi…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En bild som nu 22 år gammal. En bild på när jag vägde 45 kilo och mådde som sämst, ätstörning som inte var konstaterad. Jag fick diagnos först för tre år sedan men har nog vetat de senaste femton åren att jag varit sjuk. En bild på min älskade mellanpudel Sassa som kom in i mitt liv när jag var tio år gammal, nästan exakt ett år efter att min pappa dog. Ett gammalt fotografi, ett minne i bildform.

6 Comments

  1. Gamla bilder kan verkligen få en att minnas. Tur du fick hjälp mot din ätstörning, men synd att du fick det så sent. Pudlar verkar ha följt dig genom åren. Väldigt trevliga hundar

  2. Modigt att lägga upp bild på då du mådde som sämst. Ärligt. Syns det inte ❤️. Hundarna måste ha betytt mycket för dig i alla år.

    Kram❣️

  3. En fin bild på dig och din hund även om du inte mådde bra då. Även om du anade så är det bra att få en diagnos och kunna få adekvat hjälp och rätt verktyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: