Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Före och efter, ett hem för mig.

Jag beställde från Ellos i helgen. Det var 40% rabatt, fri frakt och så hade jag tillgodo på 250 kr. Så jag köpte ett nytt överkast i ljus färg, mitt tidigare med stjärnor har krypt efter en tvätt. Samt att jag köpte en linneduk till bordet i köpet.

Älskar att piffa upp hemma, det är sådana där små saker som gör livet lite gladare.

15 Comments

  1. Så fint det blev och fint var det ju innan också. Visst är det kul att små piffet hemma alltid gör sån stor skillnad. Det var väldigt bra med rabatter och tillgodo pengar som du hade hos ellos. Det är alltid trist när man råkar krympa något i tvätten, speciellt ett överkast till sängen ?

  2. Kul att kunna shoppa när det är nedsatt i pris & så ?. Det blev jättefint med både överkastet & duken ??
    Jo, men så är det.

    Glad midsommar❣️???

  3. Snyggt! Gillar också taklampan ovanför bordet. Den lampan är helt i min smak:-)

    PS. Om man skulle vara sysslolös någon gång, skulle jag satsa på ett kuddkrig hos dig;-) DS.

  4. krympte det ? du skulle säga till dåligt
    ja det är konstigt det där du vet . man blir så väldans glad utav att köpa fina inrednings saker visst är det konstigt =)?
    jätte fint båda två gillar färgen
    ha en fin midsommar kram

  5. Alltid kul att förändra hemma och små saker kan göra stor skillnad. Bra att passa på när man gar rabatter att plocka ut också.

  6. Vad roligt med ett nytt överkast och en linneduk till köksbordet. Det är roligt att piffa till hemmet och jag skulle behöva lite nytt själv faktiskt. 40% och fraktfritt är väldigt generöst.

  7. Vad fint det blev. Alltid roligt att köpa något nytt till hemmet och ibland är det de små sakerna man ändrar som kan ge så stor skillnad. Man blir alltid lite gladare när man kan köpa något nytt som gör att man trivs bättre i hemmet. Ellos har väldigt mycket fint och det är alltid kul när de har rea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa