Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag tror alla andra…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Tycker att jag är knäpp som har en hobby som inkluderar porslin. Att alla andra nog undrar över varför? Det får alla andra undra, vi har ju alla våra egenheter.

12 Comments

  1. Enligt mej är du inte knäpp, jag älskar gammalt porslin och glas och går alltid till de hyllorna först på en loppis, hade jag haft mer plats så….
    Jag tror att alla tycker jag är dryg och intrigmakerska, för jag säger vad jag tycker och jag ställer folk mot väggen när jag hör nåt jag vet inte stämmer.

    Kul att du gillade mitt hjul 🙂

  2. Ja såklart har vi alla våra egenheter och det ska vi få ha ocå. Min mamma samlar på reklampennor och hon var med i tidningen just för att hon har massor, så folk började skicka pennor till henne från alla möjliga delar av landet så hon är udda men unik =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: