Skilla väckte mig för cirka en timme sedan. Hon ville ur, varit en hel del med sovmorgon sedan semestern började. Imorgon har jag varit ledig i veckorna två, tiden går för fort!

Idag ska jag städa, ta promenad och sedan som jag skrev igår får jag gäster i form av grannarna. Det ska bli mycket trevligt.

Det ser även ut som Falun kommer att bjuda på ett fantastiskt väder. Det känns helt rätt! Tänk ändå att vi fått en sådan fantastisk sommar i år?!

14 kommentarer

  1. Två veckor semester redan? Jag har en vecka nu, sen kommer jag jobba 6 veckor till innan jag får mina fyra. Började ledigheten med en härlig promenad, och nu sushilunch. Hur länge har du semester?

  2. Frågan här är vad du kallar för sovmorgon;-)
    Du har helt rätt. Den här sommaren börjar likna den från 2018, nästan i alla fall.
    BP recently posted..Glad måndag

  3. Tiden går väldigt fort ibland. Skönt att vara ledig, jag har min sista arbetsdag på torsdag sen går jag på fyra veckors ledighet. Här är också vädret underbart men för någon dag sedan hade vi åskar på besök. Hoppas du njuter av ledigheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: