Bloggutmaning

Vi får aldrig glömma…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nu blir det en sådan där ledsam sak att skriva, men jag säger alla tragedier som skett genom åren. Vi får aldrig glömma alla händelser som format mänskligheten. Mycket har skett och många saker satt sina spår, som när västvärlden byggdes upp och urbefolkningar blev fördrivna från sina hem, fråntagna sina språk och kultur. Vi får inte glömma slaveri, eller förintelsen, vi får inte glömma mordet på diverse ledare eller politiskt uppsatta, eller mord på kändisar. Vi får absolut inte glömma naturkatastrofer som skövlat liv.

Nu finns bloggutmaningen för juli ute. Börja svara redan nu så har du tid på dig.

4 Comments

  1. Vilket bra men sorligt inlägg. Du har helt rätt att vi inte får glömma det som format mänskligheten. Jag minns som exempel tsunamin i Thailand 2004 och terrorattentatet på drottninggatan. Det sista fick hela Sverige att visa att vi inte viker ner oss för terrorister och att vi är starkare än dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: