Hemma hos mig

En ny tv.

Idag gick jag till Netonnet och köpte mig en tv. Det är första gången någonsin jag köpt en tv från en butik. Jag har nämligen alltid köpt tv av andra genom åren. Främst då Björn, men nu fick det bli en tv för mig också. Det blev en Samsung som tidigare men denna gång en 65:a hade nog inte förstått storleken men är helnöjd! Det här är biokänsla!

Man förtjänar att ha lite saker ibland, som nu en tv. Ska bli helt underbart att se alla mina favoritserier på denna. Min gamla tv har flyttat upp på mitt sovrum, får se om den blir kvar där eller kommer att säljas. Det visar sig!

16 Comments

 1. Det är nu, precis nu som du borde börja intressera dig för slutspelet i fotbolls-EM. Jag menar en 65 tummare är ungefär dubbelt så stor som de två vi har (32 tummare). För det måste vara en höjdare att kolla på fotboll på den”bio-skärmen”. Men du är ju inte intresserad av fotboll. Å vi har inte Netflix och tittar sällan på tv…

  Stort grattis till din sommarpresent som du är sååååå värd:-)
  BP recently posted..Onsdagsmix

 2. Den tvn måste vara gigantiskt tänker jag. Vi har en 55 tummare och den är stor. Sen beror det ju på vilket rum den sitter i. Vårt vardagsrum är rätt litet och vi sitter nära så en större kan vi inte ha. När du pratade om biokänsla påminner det mig om att jag verkligen vill ha sådant där bioljud hemma…

 3. Jag ska också i dagarna ut och köpa en tv till vårt kontor – du säger att den är stor och att det blev bio-känsla av det – bra, då behöver inte jag köpa större. Ibland är det skönt att få köpa nytt, det tycker jag att du gjorde rätt i, det är en speciell känsla över det. Hoppas du hittar några riktiga favoriter att sitta och koppla av framför.
  Diana+Saelöen recently posted..tillämpningperiod – och en längre promenad än tänkt

 4. Kul! Det blir en helt annan känsla att se en film på en stor TV, och den passar ju jättebra in där den står.
  Själv har jag en mindre TV, jag har inte så stort rum så det skulle bli konstigt med en större.
  marianne recently posted..Chansning

 5. det ser ut som det är een storleken på min tv fast sony, måste kännas stort o skönt att äntligen har rn tv utsv kvalite 🙂 grattis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: