Bloggutmaning

Med livhanken i behåll…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Har jag tänkt två gånger denna vecka, och båda som körandes i bilen. På väg hem från Furudal åker en idiot och självklart pensionärsfarbror ut på 80-rakan från vänster i 20 kilometer i timmen för att åka rakt över. Jag fick tvärnita med folk bakom och värst av allt SKILLA och min bror med i bilen. Jag tänkte på att olyckan kunde dödat, det var läskigt!

Lika var det igår lördags, åker på en 40 sträcka då och vips kör en dåre ut mitt framför bilen från vänster även denna gång på huvudled och jag får tvärnita. Nu kanske inte 40 km i timmen dödar, men nog var det ändå läskigt!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: