Författarens egna ord.

Men livet är levande.

Igår fixade jag fransarna och medan hade Björn Skilla. När jag kom till Kniva för att ta med henne hem, fick jag förfrågan om jag skulle stanna och äta middag där något jag gjorde. Jättegott var det!

Jag passade även på att leka med Williams kusin Hilma. Vi spelade Bamse och honungsjakten, ett apspel och ett träd med insikter. Sedan såg vi på halva Raya på Disney+.

Idag har jag promenerat med Björn, hämtat ett paket på stan och tittade på film med William. Han har varit på läger sedan u onsdags.

12 Comments

  1. De där barnspelen är riktigt kul att spela kan jag tycka 🙂 Mysig dag ni fick och en middag tackar man aldrig nej till heller.

  2. Var de tripp trapp träd appen? Den gillar Loui 😊 så snällt att du blev bjuden på mat efter att du hade fixat fransarna. Så härligt med promenadsällskap. Så mysigt att William är hemma igen efter några dagar på läger. Vad var de för läger som han var på?
    Jennysvardag recently posted..Besök på Aeroseum

  3. Skönt att få unna sig lite. Vad bra att Björn kunde ha Skilla en stund.
    Nä. Grillat tackar man inte nej till såhär på sommaren 😊

    Mysigt med promenad med din Björn 💕.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: