Igår tog jag, Björn och Skilla en tur med vår Cab till Hedemora och sedan Avesta. Vi åkte först till Hedemora, där åt vi gott på en pizzeria och gick i parken. Jag spanade även in deras Erikshjälpen.

Sedan åkte vi till Avesta, där tog vi en promenad genom stan och sedan via älven. Vi gick in på Peekaboo och åt glass på en restaurang och åkte sedan hemåt. En varm dag var det men otroligt mysig, har bara besökt Avesta vintertid på crusing. Så var kul att se staden på annat håll.

När vi gick i stan var det en tjej som gick och gormade att en annan tjej skulle passa sig jävligt noga och att hon skulle ha sina pengar ikväll, annars skulle hon få se hur det går! Björn bara: “Det är väl så man gör här.” Skilla skällde ut en staty av en visent på torget så ja det var en del skällande på det där stället så Skilla smälte in helt enkelt.

10 kommentarer

 1. Bra att göra lite miljöombyte ibland. Gör gott för både hjärna & själ 😊. Trevligt & mysigt att äta pizza 🍕, gå en promenad. Sen äta glass 🍨😊👍.

  Jag tyckte den tjejen var väldigt elak. Oja Skilla passa in haha 😂

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Nu firar vi & njuter av SEMESTER

 2. Skrattade gott år Björns kommentar som han fällde i Avesta:-)
  Åsså fortsätta jag skratta när jag såg att du fotat visentens bakdel – hahaha:-) Avesta är ju känt för sin visentpark har jag förstått.
  BP recently posted..Tråktorsdag

 3. Vilken mysig dag ni hade igår, jag har aldrig varit i Avesta även om jag inte bor så långt ifrån. Trots mycket skällande där så låter det som en bra dag 🙂

 4. Härligt att åka till Hedemora och Avesta. När min farmor levde bodde hon i Hedemora och vi åkte varenda sommar till hedemora för att träffa min farmor. Min farfar bodde i en annan del av darlarna. Sedan har jag en del av släkten på pappas sida i darlarna. Gott med pizza och sedan glass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: