Dark Mode Off / On
Bilar Evenemang & fester

Lördag i sommaren.

Kikar in en snabbis, idag har jag hunnit med några promenader med Skilla samt städat hela hemmet. Båda sakerna har känts bra, har även kollat på Station 19. För er som kollar på Greys Anatomi kan jag rekommendera Station 19 på Disney+ då det är en spinn-off på Greys.

Ikväll bär det av till Säter, det är nämligen inte cruising där. Normalt är det Nostalgidagar i Säter denna helg, men eftersom det är covid19 är det inställt. Men självklart så kör vissa spontan-cruising så vi ska åka dit och kika. Så jag ska alltså köra Björn Plymouth. Blir en trevlig kväll och kul att göra något som jag ser det.

22 Comments

 1. Då hoppas jag att du, Björn och alla andra som gör spontancruising har det riktigt, riktigt roligt. Dessutom håller jag tummarna att alla sköter sig, så att polisen slipper ingripa så som dom fått göra ett antal gånger i Lidköping enligt Gerd.

 2. Station 19 känner jag inte alls till, jag som gillar Grey’s Anatomy. Tusen tack för tipset.

  Säter vill jag väldigt gärna åka till, men då för att besöka Säters fasta paviljong. Nu lär jag väl aldrig få uppleva den innan rivningen. Även staden verkar superfin.

  Har du gjort urban exploration vid paviljongen?

 3. Så mysigt att åka till Säter ändå och kika där trots att det är inställt. Samt skönt att ha städat undan och promenera med Skilla

 4. Härlig dag du har haft. Ja mycket är fortfarande inställt pga covid. Kul att ni ska åka dit ändå och hoppas ni får en härlig upplevelse. Här var man till stadsskogen och gick en promenad.

 5. Vad bra att båda sakerna kändes bra att göra ??. Skönt att kolla lite serie.

  Såklart man måste kolla läget ?. Ja, ibland kliar det i kroppen. Ser göra något ?. Så det var bra att det fanns något att göra för dig.
  Hoppas att det blev en trevlig kväll.

  Kram❣️

 6. Vilken mysig lördag ni hade, tror det var 2019 då hade de crusing här i min ort. Men tror att nu pga corona så blev det inga 2020 eller i år tyvärr ?

 7. Roligt med Spin-off serier. Brukar jag titta på, dock har jag inte följt Greys utöver sett några avsnitt på TV. Kanske ska ge den serien samt den du rekommenderar en chans ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: