Så kom då regnet, tänk att så här mot slutet av semestern har alltid regnet en förmåga att komma. Idag blir det återigen en “inte-cruising” men då i Falun. Vi ska ner och titta samt äta något och det ser jag framemot det blir säkert bra hoppas och tror jag.

Igår njöt jag av soldag men får väl se hur det blir av den varan nu då, regnet är tyvärr på inväg rejält som jag förstått det. Så himla tråkigt, jag vill inte ha hösten ännu!

20 kommentarer

 1. Japp, det började igår kväll och fortsatte hela dagen men bara med lite stänk. Ingen åska och inget ihållande regn heller. Å värmen höll i sig konstigt nog, mellan 22-23 grader. Inte helt fel.
  Hoppas du kommer ha en härlig utekväll i Falun:-)
  BP recently posted..Onsdagsmix

 2. Ja även här regnade det en hel del igår (och åskade) samt regnade imorse. Och det ser ut som det ska regna ett par dagar nu. Får hoppas på att vi får lite mera sol innan hösten kommer 🙂

 3. Här har det varit Regn nästan hela veckan jag är inte heller redo helt för hösten en tycker det ska vara sommar en tag till i alla fal 😍

 4. Här har det inte kommit så mycket regn tyvärr måste jag nog säga, det är verkligen torrt häromkring även att det kommit någon skur har det nog inte tillfört naturen speciellt mycket. Men du hösten är inte riktigt här än även att den är på väg. Fortsätt och njut här och nu liksom.
  Morgan recently posted..Sorgmantel

 5. Ja här regnade det men mest på natten till onsdag. På dagen regnade det lite men inte så mycket. Har läst att de hade översvämningar i Kalmar. Skönt att vi i uppsala sluppit det. Idag lyser solen igen och det är bättre luft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: