Så kom då regnet, tänk att så här mot slutet av semestern har alltid regnet en förmåga att komma. Idag blir det återigen en ”inte-cruising” men då i Falun. Vi ska ner och titta samt äta något och det ser jag framemot det blir säkert bra hoppas och tror jag.

Igår njöt jag av soldag men får väl se hur det blir av den varan nu då, regnet är tyvärr på inväg rejält som jag förstått det. Så himla tråkigt, jag vill inte ha hösten ännu!

20 kommentarer

  1. Japp, det började igår kväll och fortsatte hela dagen men bara med lite stänk. Ingen åska och inget ihållande regn heller. Å värmen höll i sig konstigt nog, mellan 22-23 grader. Inte helt fel.
    Hoppas du kommer ha en härlig utekväll i Falun:-)

  2. Ja även här regnade det en hel del igår (och åskade) samt regnade imorse. Och det ser ut som det ska regna ett par dagar nu. Får hoppas på att vi får lite mera sol innan hösten kommer 🙂

  3. Hösten kan verkligen hålla sig borta ett tag till. Skönt ändå att komma ut lite och äta en bit, trots vädret.

  4. Här har det varit Regn nästan hela veckan jag är inte heller redo helt för hösten en tycker det ska vara sommar en tag till i alla fal ?

  5. Här har det inte kommit så mycket regn tyvärr måste jag nog säga, det är verkligen torrt häromkring även att det kommit någon skur har det nog inte tillfört naturen speciellt mycket. Men du hösten är inte riktigt här än även att den är på väg. Fortsätt och njut här och nu liksom.

  6. Ja här regnade det men mest på natten till onsdag. På dagen regnade det lite men inte så mycket. Har läst att de hade översvämningar i Kalmar. Skönt att vi i uppsala sluppit det. Idag lyser solen igen och det är bättre luft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa