Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En tatuering och flera ärr efter skador jag råkat ut för. Det finns operationaärr och en hel del kroppsdelar.

Glöm inte delta i augustis utmaning.

12 kommentarer

  1. Det var otippat – att du har en tatuering alltså. Den borde du har visat upp;-)
    Diverse ärr från olika skador – ja, det kan jag också ”skryta med”. Men tatueringar är inte min grej…

  2. Kul! Tänk vad mycket olika vi alla har på kroppen, förutom de vanliga delarna. Ärr som är unika och skavanker som gör oss till dem vi är.

  3. Jag skriver som du, på min kropp finns massor av ärr. Till och med ärr inne i underläppen och då efter att de knipsat körtlar inför en värkutredning. Det största ärret finns på högerarmen, det är cirka en decimeter och kommer från en operation av ett benbrott. Ärr är spännande, tycker jag. De är kroppens berättelser om livet. När jag ser ett ärr vill jag veta vad som hänt personen, men är såklart för skraj för att fråga. Alla vill kanske inte heller prata om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa