Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det finns en smurf i oss alla! När känner du dig blå?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När någon talar om sport eller bilar. Herre jösses hur blå och helt okunnig jag känner mig då. Det är okej, man behöver inte kunna allt. Men oj så dålig jag är på sådant.

4 Comments

  1. Ah, nu fattar jag den här frågan. Satt som ett levande frågetecken när jag skulle försöka svara på just den här rubriken. Håller med om att känna mig blå när det pratas om bilar. Det är ett område jag inte heller kan. Håller med om att man inte behöver kunna allt. Vi är bra på olika saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.