Jag och Skilla styrde bilen till Kniva. Björn ville fika och jag sa att visst kan vi det. Så vi fikade och efteråt tog vi en promenad genom vackra Kniva som slutade efter två långa timmar. På vägen såg vi en kopparorm eller kopparödla beroende på vad man väljer att kalla den. Det är ju en ödla egentligen.

Björn träffade på gamla vänner när vi gick genom byn så blev att vi stannade och pratade. Skilla fick leka med en mellan/dvärgpudel valp på 8 månader o som var längre en Skilla. Hon är liten min gumma, men det visste jag sedan tidigare. Antar att hon går in som dvärgpudel om vi skulle ställa ut henne. Skilla fick även leka med en Lagotto och senare en svart jaktlabrador så hon var nöjd när vi kom tillbaka.

Nu är Björn och handlar, vi ska äta tacos till middag, samt titta på Lucifer som vi börjar följa. Vi är på säsong 2 för tillfället.

12 kommentarer

  1. Vet inte om jag fattat det riktigt… Så jag frågar dig bara, enklast så. Har förstått att William är Björns pappa (men där kan jag har fel). Ni har uppenbarligen varit ihop någon gång, eller?
    Hursomhelst så verkar ni trivas i varandras sällskap – som särbon. Just att trivas tillsammans är guld värd!
    BP recently posted..Fem en fredag: Vecka. 30 – ”Temperaturväxlingar”

    1. Ja du det är inte helt lätt att hänga med. Men ja Björn är Williams pappa. Han är min vän och vi umgås dagligen mer eller mindre. Vi är inte ett par och aldrig varit men mailar så får du en lite bättre förklaring. 🙂

  2. Härligt med en fika och sedan en lång promenad. Det var säkert härligt för skilla att få leka med andra hundar. Kan tänka mig att hon är liten för att vara pudel. Tror som dig att hon skulle beskrivas som dvärgpudel om du ställde ut henne. Härligt att äta tacos det som är så gott. Älskar serien Lucifer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: