Inlägget är i reklam för Tandblekning.nu

Något som fler och fler vill göra är att bleka sina tänder, för nog är det något speciellt ändå med ett bländade vitt leende. Jag tror att alla gillar att visa sina vita tänder och att det medför att fler och fler betalar för just den tjänsten. Vad jag dock inte tror att alla har koll på är att du även kan göra detta hemma, med den saken så menar jag alltså att det går att köpa kit som medför att just du kan bleka dina tänder enkelt hemifrån och därmed slipper gå till tandläkaren för att göra detta.

Ett kit är heller inte speciellt dyrt i jämförelse med att göra samma procedur hos tandläkaren och ditt leende får ett resultat av skinande vitt, helt ärligt tror jag många med mig gärna skulle prova detta. Därav blev jag väldigt nyfiken på just tandblekning hemma och satte mig ner för att läsa på och få en mer klar bild kring detta. Utifrån vad jag läst mig till finns det flera olika sätt och samtliga verkar bra på sitt vis. Själv såg jag en förpackning med ett slags ljus som du sätter mot tänderna. Jag antar att det i sin tur hjälper till att bleka ner tänderna lite som med samma system som en lampa som du kan ligga i vid solarium. För någon som verkligen vill ha ett skinande vitt leende är det ju säkerligen värt det, speciellt då priset verkligen inte är högt.

Tänk ändå att kit för hemmabruk är så mycket mer prisvärt mot att gå till tandläkaren, är det ett ställe man alltid känner sig smått rånad efteråt så är det då tandläkaren. Det är åtminstone vad jag själv tycker och tänker om den saken. Sedan kan jag så klart förstå att dessa har sin utbildning och resultatet kanske blir mer professionellt. Men att betala tusenlappar mot enstaka hundralappar, ja det får då åtminstone mig att hellre välja ett kit hemifrån. Jag tror dessutom att övning ger färdighet så om man gör sådant lite då och då kan man lära sig att få fint resultat även hemifrån.

Relaterade etiketter:

3 kommentarer

  1. Nu snusar jag och behöver absolut inte bleka mina tänder. Men spännande att man kan bleka sina tänder med ett kit. Framtiden är här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa