Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

En mysig dag med William.

Idag tog jag och William en dag tillsammans. Vi åkte till Borlänge och Kupolen. Kollade i butiker och åt sedan lunch på Pizza Hut, där har jag aldrig ätit innan men det var gott och framförallt mysigt. Det var så längesen jag och William gjorde något bara vi två, insåg hur mycket jag älskar de stunderna med honom. Min älskade son!

Vi åkte in till Borlänge centrum och handlade godis på Kandyz och sedan tog vi en tur till Erikshjälpen. Där fick jag veta att mamma och min bonuspappa befann sig på Max så vi åkte dit och lämnade några saker jag handlat åt mamma.

Sedan åkte vi mot Björn där Skilla befann sig då han var hundvakt. Verkligen en jättefin dag! Så nöjd med hela dagen.

22 Comments

 1. Låter som en perfekt dag! Åsså kan du vara glad över att William fortfarande vill spendera tid med sin mor. Njut av varje tillfälle!

 2. Så mysigt det låter. Den tiden med sina barn är så viktig, även om det inte blir lika ofta då dom börjar bli vuxna. Jag har varit på kupolen ett par gånger. För många år sen jobbade jag som volontär på festivalen där Visst hette den peace and love?

 3. Härligt, det låter som en lyckad dag. Jag har aldrig ätit på pizza hut heller men det beror nog på att det inte finns häromkring.

 4. Vilken härlig dag du har haft! Låter jättemysigt, jag har heller aldrig ätit på pizza hut får se när det blir av i framtiden. Vore kul och testa. Skönt ni fick en dag bara ni två. Så värdefullt ?

 5. Tid med barnen är verkligen det bästa som finns. Man får ta vara på de där stunderna med tonåringarna för de är alltid på väg någonstans annars. Fin dag ni fick tillsammans.

 6. Vilket fantastisk foto på dej och Scilla, så vackra där i står.
  Härligt med en heldag tillsammans med sonen.

  Sv, jag har skådat några år, nu bor jag ju på fåglarnas rastplats både till sommar- och vintervistet så har alla möjligheter, dessutom bor jag bara ett par hundra meter från fågelskyddsområde där många arter häckar. Min kompis tittar med mej de gånger vi går där nere, men aldrig annars.

 7. Pizza Hut i Borlänge har jag ätit på några ggr, det är bra där och kandyz har ju också gott godis med stort utbud. Så härligt när man får extra kalitetstid tillsammans =D

 8. Vilken härlig dag du har haft. Underbart att du och William kunde göra något ensamt och att ni kunde njuta av den tiden. Det kan man behöva ibland. Pizzahut låter härligt men tror inte jag har käkat där någon gång. Tur att björn kunde vara hundvakt medan.

 9. Åhhh visst är det underbart att göra saker bara tillsammans med sina barn!! Pizzahut. Länge sedan jag åt där men säkert lika gott fortfarande.
  Erikshjälpen gillas stort!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: