Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Min nya soffa, och en tur till Mio I Avesta

Igår åkte jag först till Mio I Falun för att se om soffan jag sett ut fanns inne, men det gjorde den inte. Däremot fanns den i Avesta. Så jag ringde till Mio I Avesta och bokade den där. Är ju sällan soffor finns hemma, så jag var helnöjd med saken.

Jag la ut min gamla soffa som jag köpte våren 2008 på Marketplace gratis. Fick inget svar under dagen, men hade sådan tur att när vi på vägen hem från Avesta åkte förbi hos Björns farmor i Skedvi fick veta att Björns farbror sökte soffa. Vi gick och letade upp honom vid skolan där han klippte gräset, och han beslutade sig för att ta soffan. Hur smidigt!?

Så vi åkte hemåt, hämtade upp min bror Mattias som är duktig på det här med att bära soffor. Björn som sagt att han aldrig mer kommer bära min gamla soffa, efter flytten i september fick bära den ner för alla trappor igen och sedan upp för en trappa hos Björns farbror. Men det gick bra med allt, och jag är nöjd och så oerhört tacksam för all hjälp! Tusen tack igen!

Soffan då? Jag är så nöjd med den, Mattias hjälpte mig bygga ihop den och den blev verkligen perfekt hemma. Nu kan både jag och William ligga ner i soffan och inte ”slåss” om den långa delen.

13 Comments

  1. Jäklar vilket flyt du hade ?. Sån skillnad det vart med den gamla & nya soffan. Den nya soffan blev skitbra! ?
    Det är tur att man har familj & släckt.

    Ta hand om dig & Kram❣️

  2. Grattis till nya och snygga soffan! Så smidigt och bra det löste sig för normalt är det lång leveranstid och speciellt hos Mio. Nu blev det alldeles perfekt!

  3. Den nya soffan är ju kanoooon! Å vilket härligt stort vardagsrum du har. Tycker soffan tar optiskt mindre plats än den gamla skinnsoffan, så nu ser vardagsrummet ännu större ut. Bra köp:-)

  4. Så fin din nya soffa är. Förstår att du är väldigt nöjd med den. Den passar så bra i vardagsrummet. Skönt att ni inte behöver slås om den längre delen numera. Det är väldigt skönt att kunna ligga ner i soffan om man kollar på film eller serier.

  5. Toppen att du hittade en som ville köpa den då och att det var en som snabbt kunde ta den, snällt av Mattias att hjälpa till Köpte du den på MIO Avesta förtod jag rätt? Samt så fin soffa det ser väldigt lik ut som vår soffa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.