Dark Mode Off / On
Reklam

Nytt mobilskal.

Inlägget är i reklam för TheMobileStore.

Brukar du som jag leta efter mobilskal då och då? Det är något jag tycker är väldigt roligt och det finns verkligen en uppsjö av olika modeller och varianter. Förmodligen finns det lika många olika mobilskal som det finns människors personligheter brukar jag tänka. Därav kan jag ibland sitta i timmar och titta efter något som skulle passa just mig som person, visst är det ändå ganska roligt?

Antingen är man typen som gillar skal som sticker ut, eller så är man typen som heller vill ha lite neutrala skal. Oavsett vilken person just du är skulle jag vilja tipsa just dig om TheMobileStore och dess utbud. Bland annat så kan just du kika på iPhone 13 skal redan nu och titta om det finns något där för dig. Kanske har du ditt drömskal till din telefon just där?

Själv äger jag en Samsung, men det finns ju även sådana skal till helt rimliga priser. Jag tycker nämligen att det där med priset är oerhört viktigt när jag handlar, för samtidigt som jag vill ha kvalité så ogillar jag skarpt när saker är alldeles för dyrt för produktens värde. Det där med att få valuta för pengarna är ändå något jag tycker är viktigt för egen del. Jag tror också på att alla borde leta runt och hitta ett skal just för varje mobil, för nog är det så att det är en billig försäkring på mobilen. Det är ett sätt att slippa oroa sig för sprucket glas eller trasig mobil på annat vis, några hundra mot tusenlappar är vi nog alla ganska överens om att det är värt för att skydda sin telefon?

Det handlar om att handla med sunda förnuftet och att använda sin smak och stil för att hitta rätt, det är värt varje krona med rätt skal. Själv har jag ett med lucka numera, det hade jag dock inte förut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: