fbpx
Dark Mode Off / On
Ett dalaliv Hemma hos mig IBS & Magproblem Skilla vår mellanpudel

Två stolar till balkong & pizzamys på Hosjö pizzeria.

I torsdags låg jag och slösurfade på Facebooks Marketplace när två stolar som såg perfekta ut till min balkong dök upp. Säljaren ville ha 100 kr för båda, så skrev att jag ville köpa och kunde komma direkt. Säljaren sa ja, så in med Skilla i bilen och i väg för att köpa stolar blev det. Dessa är nu på vår balkong på övervåningen. Nere har jag en soffa med bord, så detta blev perfekt.

Igår så åkte jag och Skilla ut till Björn. Här har vi sedan sovit i natt, och sitter i skrivande stund ute på hans balkong för att vänta in Melodikrysset. Vi ska även äta frukost här. Idag står det nämligen kräftskiva på schemat.

Men tillbaka till gårdagen, på kvällen åkte vi till Hosjö pizzeria för att bjuda min bror Mattias på pizza och öl. Han hjälpte till att bära sofforna i onsdags så var ett bra sätt att tacka honom på.

12 Comments

  1. Du är makalöst duktig på att fynda. Det spelar ingen roll om det är porslin eller i det här fallet stolar. De är väldigt snygga och jag undrar om du kommer lägga färgglada kuddar på sätena.

  2. Men vilket perfekt köp du hittade stolarna var verkligen super fina kul när man hittar biliga och fina saker kul med kräft skiva 🙂

  3. Ibland gör man sina fynd. Vilken utsikt du har från din balkong. Så mysigt, Kräftskiva låter ju hur mysigt som helst. Älskar verkligen det.

  4. Jag har inte fattat att du bor i en tvåvåningslägenhet. Vilket bra fynd du gjorde. Jag utnyttjar alldeles för sällan olika köp och sälj-sajter men vet ju att man kan göra riktigt bra fynd. Mysigt det låter med musikkryss och frukost på balkongen. Vi har ju en stor uteplats men använder den alldeles för sällan. Så skoj med kräftskiva även om jag just inte är så förtjust i kräftor. Men det finns ju annat gott man kan äta. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: