Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Gör mig glad, som får mig lugn och ger den där extra känslan av glädje. Djur har en förmåga att se rakt in i min själ och att älskar dem. Så otroligt mycket!

1 kommentar

  1. Jag tror att jag är det enda barn som aldrig har önskat mig något djur. Att skaffa djur har aldrig funnits på min karta men barnens pappa växte upp med hund och han ville att hans barn oxå skulle göra det. Vi skaffade en hund en Golden retriver Antonia som blev nästan 16 år gammal. Underbart för barnen dom kom aldrig hem till ett tomt hus efter skolan. Jonen har hund, yngsta dottern har hund och har haft katt. Så vi får vår beskärda del av hundar. Vi däremot har akvariefiskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: