Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 33: Livsviktigt

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad går du alltid utanför dörren med?
 2. Vad inom teknik har förbättrat ditt liv?
 3. Vilket livsmedel är ett måste i skafferiet?
 4. Vad på morgonen gör så resten av dagen blir bra?
 5. Vad är livsviktigt för dig?

Vad går du alltid utanför dörren med?
Mobilen. Den är alltid med, ofta även plånbok och nycklar.

Vad inom teknik har förbättrat ditt liv?
Helt klart alla enheter för att kunna vara social på. Datorn, mobilen och allt annat.

Vilket livsmedel är ett måste i skafferiet?
Inget, jag avskyr att tänka på livsmedel.

Vad på morgonen gör så resten av dagen blir bra?
Att få vakna utvilad.

Vad är livsviktigt för dig?
Min familj (Skilla inkluderad). Solen, att gå på promenad utomhus. Känslan av frihet.

13 Comments

 1. Mobilen går inte jag heller ut utan. Den är det första jag ser till att ha med mig. Och laddaren. För några år sedan så åkte vi till Vingåker, en sån där factory outlet och väl där upptäcks att Rickard glömt sin telefon hemma med alla bankkorten. Det hade aldrig hänt mig…..
  Tycker sällan att jag vaknar utvilad nu för tiden. Snor runt som jag vet inte vad och sängen är en röra…. Funderar på att prova tyngdtäcke.

 2. Att få vakna utvilad är verkligen något som jag tycker är väldigt underskattat! Jag studsar ur sängen om jag är utvilad, men har väldigt svårt annars!

 3. …och den där dalahästen, sååå fin! Jag har också en rosa dalahäst, köpt i Leksand när jag var där på Melodifestivalen 2006!
  Visst är familjen det viktigaste man har!
  Ha en fin helg!

 4. Här är vi rätt lika igen. Kan förresten inte påstå att jag har ett välfyllt skafferi heller, men en förpackning spaghetti finns där – just i fall;-)

 5. Ja mobilen den tar man ju alltid med sig, det är ju faktiskt ett behov man behöver som faktiskt också skulle kunna ställa till det om man inte hade det med sig

 6. Jag går också ut med mobil och nycklar och oftast plånboken med. Men kaffe och mjölk er väl jag som viktigt att ha i skafferiet, måste ha kaffe när jag vaknar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: