I söndags var jag till Insjön och Clas Ohlson och sprang ner på deras avdelning för outlet. Där hittade jag ett mesh och det har jag velat ha länge då nätet inte räcker i hela lägenheten. Problemet var dock att trots att jag frågade personalen om det funkade för vilket nätverk som helst stämde inte detta. Så jag fick beställa en ny router. Det känns ändå okej, för nu funkar nätet äntligen.

Vi har ju dels Philips hue lampor, men sedan två Google nest och mini. I köket använder jag den ofta genom att fråga om recept. På övervåningen blir det ofta frågor om väder.

Någon gång ska jag även köpa en digital ringklocka för dörren, med kamera så man kan se vem som är där genom telefonen. Perfekt om man kommer hem snart och kan be brevbäraren lämna paket utanför dörren till exempel.

5 kommentarer

 1. Härligt att nätet fungerar i hela lägenheten nu. Jag själv har ingen router men har inte så stor lägenhet heller. Använder mitt mobila bredband som jag delar från mobilen. Otroligt hur tekniken har utvecklats. Jag visste inte att man kunde ha digital ringklocka där man kan se från mobilen vilken som plingar på.

 2. Det är drygt när försäljare i affären står & säger att det funkar för alla. Men sen visar det säg att det inte gör det 😕.
  Men vad bra att du löste det själv 😊👍.
  Ja, det hade varit bra om man kunde se vem som ringde på dörren ifrån telefon. För typ säljare & jovas vittne vill man ju inte öppna till 😆. Kunna välja vilken man vill öppna till.
  Nu ringer det inte så ofta på vår dörr.

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Jag bestämde dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: