Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Det hängde på håret…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då får jag helt enkelt ta och skriva om när jag fick Mumindagenmuggen 2021. I ärlighetens namn trodde jag inte att jag skulle lyckas få tag på den. Med sådant tryck som det ändå var. Den är så galet fin! Så ja det hände då sannerligen på håret att lyckas få den.

5 Comments

  1. Muggen ÄR otroligt fin. Men ärligt talat så verkar du alltid ha tur med dina samlingar av porslin och muggar. Eller kanske det är skicklighet;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: