Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Halsont & en tripp till Borlänge för covid19-test.

Vaknade med förkylning och halsont. Gav mig genast in på appen för att kolla tider för testning. Fanns inga alls förrän på måndag i Falun. Förutom om någon kunde gå ner på Apoteket på stan åt mig. Så blev att kolla runt på andra platser i Dalarna. Såg att Kvarnsvedens vårdcentral i Borlänge hade tider, eller ja en buss utanför. Så åkte dit, tog testet och väntar nu på resultatet.

Så var det igång igen efter en sommar utan symptom… Tror inte jag har covid19, men man ska testa sig varje gång man är förkyld. William har varit förkyld i veckan men också testat sig, så antar att hans förkylning hoppat över på mig. Det är extremt många nu som är förkylda som alltid vid skolstart. Dessutom stod det att covid19 ökar igen, och man ”undrade” om det kunde finnas ett samband med skolstarten… Jag blir alldeles matt, antingen är de totalt dumma i skalet eller så spelar det dumma… Det har ju varit precis så här sedan efter sportlovet i mars 2020…

Nu slutsnackat om den saken, hoppas du mår bra? Här är det sjukstuga som skrivet.

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: