Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag ser på framtiden ofta. Både med oro men också med drömmar. Jag tycker om att fantisera om framtiden, samtidigt som den kan skrämma mig. Något konstigt är det kanske i den saken, att man vandra i ett landskap av både funderingar och uppgivenhet. Just med framtiden vet vi ju ingenting. Vad kommer den erbjuda?

1 kommentar

  1. Om framtiden vet vi inget men självklart har jag drömmar. En bild av hur jag önskar att den ska bli. Samtidigt så finns det saker som oroar mig men det försöker jag jobba med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: