Sjukdomar Skilla vår mellanpudel

Med feber & hosta.

Okej så jag mår verkligen inte bra. Jag hostar och hostar, så märkligt sjukdom detta. Covid19-testet var negativt, och jag mådde bättre i lördags. Så kom söndagen och jag blev sämre igen. Fick ta astmamedicin och har svårt att andas, igår hostade jag och hade feber. Det var bara att vara hemma. Skilla hade klipptid så hon blev fin medan jag “sjukdom:ade” mig.

Hon är skendräktig lilla Skilla dessutom, så i söndags natt blev jag visst mormor till en gris och en rosa flodhäst. Jag misstänker skarpt att pappan är ett riktigt svin. Jaja, sådant är livet. Nu ska jag fortsätta ligga på soffan och lida av sjukdomen som är rent av vidrig.

18 Comments

 1. Fy! Krya på dig! 🙁🤗❤️ Låter som covid som du beskriver vad symtomen är som du har.

  Skönt för Skilla att bli klippt. Inte lätt att va hund ibland ☺️

  StyrkeKram & krya på dig kram❣️🤗

 2. Stackare inte skoj vara sjuk – kommer ihåg dom gånger jag varit sådär dåligt, ja så dålig att jag måste anstränga mig för att ta mig ur sängen… hemska minnen. Nej inte covid, det är längre tillbaka.
  Skilla blev jätte fin <3 o visst är dom goa när dom är skendräktiga 😉 nääää dom kan vara sååå jobbiga, Mindy är pipig o bär på din “valp” leksaken Björne… får påminna mig om vilken fin egenskap o att den fortfarande finns kvar 🙂
  Krya på dig
  it_is/Anette recently posted..Lite blandat bandat – utmaningar

 3. Grattis till “valparna”
  Här är det bara en “valp” per skendräktighet – intressant fenomen det där.

  Hoppas att du själv blir frisk och kry snart!

  Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: