För två veckor sedan hälsade min fina kollega Anneli från min förra arbetsplats på hos mig. Hon hade med sig en jättefin blomma som jag fick, den blev jag verkligen glad över. Blommor är verkligen något som piggar upp, det var sedan så fint att få umgås med Anneli. Vi pratar visserligen i telefonen, men det är inte samma sak som att ses. Det var första gången hon besökte mig vilket var jättekul!

I söndags såg jag att en i Kniva lagt ut en porslinsblomma på skänkes. Jag skrev att den vill jag gärna ha. Så nu är den alltså mon,. Verkligen jättefin måste jag säga.


22 kommentarer

 1. Trevligt med besök av en gammal kolega 😊.
  Ja, blommor 💐lever upp hemmet & ett fönster. Jag var inte intresserad av blommor innan jag flytta till hus. Men nu när jag bor i hus så är det trevligt att ha ”riktiga” blommor 🌺 i mina fönster 😊.

  Kul att du fick blomman som en skänkte.

  Ta hand om dig❣️

 2. Så mysigt med besök av en gammal kollega och vän.
  Jag har en porslingsblomma och två saker förvånar mig! Dels har jag lyckats hålla liv i den, dels har den blommat flera gånger. Jag tycker de är väldigt fina men Husse kan känna av sin allergi när den blommar.

 3. Trevligt att få besök och prata bort en stund.
  Porslinsblomma är fin, den luktar gott men blir ju lite skräpigt och klibbigt när den blommar. Jag har en sen länge, men den har inte trivts så bra med flytt eller så står den fel, så i år kom det bara en blomma. Förr sas det att den skulle stå i köket, men det vet jag inte hur det stämmer, jag har i alla fall alltid haft den där.
  marianne recently posted..Slödag

 4. Så roligt att du fick besök och att hon hade med sig en blomma. Som du skriver så piggar blommor upp en. Vilken tur att någon la ut en porslinsblomma till skänkes, de är ju så fina. Ta hand om dig!

 5. En härlig blomsterprakt på din fönsterbänk:-)
  Älskar porslinsblommor! Hade också en för länge sedan. Tyvärr luktade den väldigt illa, vilket de flesta porslinsblommor gör, så den rök tyvärr.
  BP recently posted..Tråktorsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: