Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vinna till varje pris? Eller låta någon annan vinna?

8 Comments

  1. Jo, jag står också gärna för det jag tycker och tänker. Men jag lägger mig inte platt heller. Går det att vinna en sak, så satsar jag på vinst. Men jag är ingen dålig förlorare som surar.

  2. Dina helt underbara frågor gör jag inte just nu då jag har datastrul och försöker koncentrera mig på jobbdelen i första hand.
    Svarar här på din fråga om vinna. Klart jag vill vinna, men det är inte hela världen bara det styrs rättvist.

  3. Vinna är inget jag måste göra, är heller inte någon dålig förlorare heller… mina föräldrar och bror är precis tvärt om och jag tror att det formade mig väldigt mycket i min uppväxt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa