Bloggutmaning

Ett minne från en svunnen tid.

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då får det bli från förra året. Tänk att det snart är ett år sedan vi flyttade in här i vårat hem. Jag minns hur slut jag var av flytten. Trots att det bara var i huset bredvid så var det MASSOR att bära och dessutom mycket att göra. Det tog ett tag att släppa att mitt hemma inte var hemma längre. Men jag trivs här i huset nu. Samtidigt är grannarna i förra huset alltid mina grannar på ett speciellt sätt. En svunnen tid, försvunnen helt enkelt. Förra året när jag bodde på en annan plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: