Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Kan det vara bihåleinflammation?

Nu är jag inne på dag 9 med förkylning. Jag håller på att bli tokig dessutom har jag sedan igår huvudvärk. Idag är det så olidligt att jag befinner mig i soffläge. Det riktigt tickar i huvudet när jag rör mig.

Börjar skarpt misstänka att det är bihåleinflammation igen… När jag skriver igen är det just så. Alltid när jag blir rejält förkyld kan jag räkna med att bihålorna tar stryk och så också öronen. Så misstänker alltså skarpt att det är någon sådan skit. Får väl stå ut, men om ni visste vad jag längtar efter att bli frisk!

10 Comments

  1. Men usch, så jobbigt att du inte är frisk än. Bihålorna kan vara envisa som bara den. Förr fick man alltid antibiotika men sådana tider är förbi. Hoppas bacillen drar vidare snabbare än snabbt nu.

    Krya på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.