fbpx
Dark Mode Off / On
Porslin

Muminmugg – På fjället.

I somras beställde jag den fina Norgemuggen från Glasochinterior, tyvärr så blev leveransen försenad. Men idag kom den äntligen! Så himla glad över den, speciellt då jag betalat normalpris och andra får betala flera hundra för den. Jättefin är den verkligen!

12 Comments

  1. Den är jättefin och hela muminserien är ju bedårande, så förstår du vill ha dem. Denna gillade jag för kamratskapen i bilden på muggen

  2. Så fin muggen är. Förstår att du är nöjd. Synd att leveransen blev sen men man brukar säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

  3. ”Den som väntar på något gott. Väntar aldrig för länge” 😊😉. Så bra att du har fått din Mumin mugg nu😃👍 & att du fick betala ett bra pris.

    Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: