Hemma hos mig Loppis & second hand

Loppisfynd från Bergtomta i Kniva.

I Kniva där Björn bor finns ett hus vid namn Bergtomta. Där bor ett jättegulligt par vid namn Emelie och Fredrik som renoverar och inreder huset. Jag följer kontot på Instagram, och då jag i Kniva väldigt ofta så är det extra kul att följa hur huset och gården utvecklas. Hur som helst så har de en liten loppislåda efter vägen utför sitt hus, och under gårdagens promenad med Björn och Skilla hittade jag en jättefin “boklåda” så otroligt söt med som jag såg det stora potential för att vara en inredningsdetalj här hemma.

Jag älskar ju loppis och second hand som du vet vid det här laget. Det är definitivt en hobby för mig.

18 Comments

 1. ja men va mysigt med inredningslåda. är det många fynd? =) tycker sånt är roligt
  kul oxå med insta när man vet vilka det är o nä det gör om spännande
  kramar o sov gott o ha en härlig morgondag
  ullie recently posted..Tropilex

 2. Såg att du la upp den på IG. Jättehäftig båk låda 😊👍 Så så fin. Någon nytta ska promenader ha 😉. Vilken tur du hade.

  Ta hand om dig❣️

 3. Vilket vackert och unikt fynd du fann. Boklådan är verkligen jättesöt och vackert samtidigt. Tror verkligen det blir ett perfekt inredning där hemma! 😍

 4. Så fin den är. Förstår att du gillar den. Jag själv älskar att kolla på second hand butiker. Det var däremot ett tag sen man var in på någon sådan butik nu. Att något så enkelt kan vara så snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: