fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Servetthållare och delar av mitt hem.

I somras var vi i familjen på en tur till Leksand. Där sprang jag in på en liten outlet och köpte med mig sex stycken servetthållare. Lite roligt var det dessutom att det var på samma plats året innan jag köpt mina servetter. Eller ja, affären heter Lantliv och servetterna köpte jag i huvudbutiken, medan jag köpte servetthållarna i outleten. I alla fall blev det jättebra!

Salongen fick sig helt klart ett litet lyft.

26 Comments

  1. Vilka gulliga servetthållare du har införskaffat. Otroligt sällan jag själv använder mig utav servetter. Dock i julas så införskaffade jag mig röda servetter för att det skulle bli lite finare när jag dukade bordet. Använde mig inte utav alla, så att dom ligger i en låda i väntan på nästa jul.

  2. Vill också hitta sådana fina fynd; du fann en boklåda igår och servetthållare idag. Tycker det är så sjukt snyggt med servetthållare vid större måltider; stilrent och praktiskt! 😍

  3. Så söta servetthållare. Det är något speciellt med stjärnor tycker jag och det passar riktigt bra till det mesta. Roligt sammanträffande att både servetthållarna och servetterna kommer från samma butik.

  4. Lite kul att du köpte servetterna & sen året efter servett hållare på samma ställe 😃. Jättefint blev det ihop. Fint åxå i salongen 👍

    Ta hand om dig & ha det så fint❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: