Sedan förra året har jag använt mig av Swiffers dammvippa. Den är helt GRYM och jag begriper inte hur jag missar den tidigare. Förra veckan köpte jag swiffers dammmopp och alltså resultatet ser du ovan. Jag hade DAMMSUGIT precis innan. Jag städar ofta, dammar och dammsuger samt håller efter. Så detta känns helt sjukt!

Om jag kan rekommendera Swiffer? Jo det gör jag!

18 kommentarer

  1. Funkar den även på trägolv? Skulle absolut behöva en sådan eftersom man nu har många bänkar och bord man inte kommer under med dammsugaren. Denna skulle hjälpa mig med allt damm som samlas under trånga utrymmen! ? Skall absolut kolla in denna! ?

  2. Har funderat många gånger om detta är så bra som dom säger i reklamerna. Men nu har ju du bevisat att den är bra. Är det någon särskild i denna serie som du rekomendar?

  3. Jag har en sån där mopp vid ytterdörren, den är perfekt till att sopa ihop sand, grus, gräs och annat man drar in.
    Jag städar också ofta, hatar oreda och ha det ostädat.

  4. Välkommen till Swiffer-gänget! Har använt dammoppen lika länge som du och köpt dammvippan för två månader sedan. Varför gjorde jag det inte tidigare… Köpte moppen istället för att använda dammsugaren (min rygg du vet) och det fungerar utmärkt:-)

  5. Har sett mycket reklam för den. Måste nog kolla upp den för det vore kanske bra att testa den. Behöver en ny dammopp då min är för gammal. Ska kolla upp priset och se om den kanske är ett alternativ för mig.

  6. Min karl jobbar ju i denna bransch och vi har testat och har massa bra grejer här hemma som underlättar städningen mycket och det är ju jättebra och skönt att kunna damma smidigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa