Sedan förra året har jag använt mig av Swiffers dammvippa. Den är helt GRYM och jag begriper inte hur jag missar den tidigare. Förra veckan köpte jag swiffers dammmopp och alltså resultatet ser du ovan. Jag hade DAMMSUGIT precis innan. Jag städar ofta, dammar och dammsuger samt håller efter. Så detta känns helt sjukt!

Om jag kan rekommendera Swiffer? Jo det gör jag!

18 kommentarer

  1. Funkar den även på trägolv? Skulle absolut behöva en sådan eftersom man nu har många bänkar och bord man inte kommer under med dammsugaren. Denna skulle hjälpa mig med allt damm som samlas under trånga utrymmen! 😍 Skall absolut kolla in denna! 🙏

  2. Jag har en sån där mopp vid ytterdörren, den är perfekt till att sopa ihop sand, grus, gräs och annat man drar in.
    Jag städar också ofta, hatar oreda och ha det ostädat.
    marianne recently posted..Shopping

  3. Har sett mycket reklam för den. Måste nog kolla upp den för det vore kanske bra att testa den. Behöver en ny dammopp då min är för gammal. Ska kolla upp priset och se om den kanske är ett alternativ för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: