Dark Mode Off / On
Evenemang & fester Skilla vår mellanpudel

Hipp hipp hurra! Skilla 2 år idag!

Så idag den 19 september fyllde älskade Skilla två år. Det firades med ett riktigt kalas med tårta från café Focus här i Falun. Hembakade kakor som William gjort, och hembakade kanelbullar som Björn bakat. Skilla fick presenter och hon var verkligen jätteglad.

Skilla är en riktig sockerpingla, vilket gjorde henne galet glad att både få smaka tårta, bullar och kaka. Dessutom fick hon godis från sina gäster. Hon fick även ett jättesött får, som jag trodde var en alpacka, Björn Björn iller och Björns mamma trodde det var en mink. Av Björn fick hon en fiskmås. Från mig och William en aktivitetsleksak. Älskade gumman!

Idag är det förresten ett år sedan vi började flytta in här i lägenheten. Dock får jag räkna morgondagen som vi bott här i ett år, eftersom det var första natten vi sov här. Ett år! Det är bra lång tid!

Men hur som helst så tack för att ni kom och firade Skilla! Man ska ta tillfällen till att fira när det går!

19 Comments

 1. Grattis i efterskott till finaste Skilla! Vilket härligt kalas och så många fina presenter!
  Grattis till ett år i nya lägenheten också!
  Ha det gott!

 2. Så fint utav er! ? Gratulerar till sockersöta Skilla. Ser verkligen ut som hon fick en toppen dag tillsammans med er. Tiden går verkligen fort; ett helt år! ?

 3. Men så gulligt, hon ser nöjd ut med firandet.
  Vi hade också kalas för hundarna förr, och de fick julklappar också.
  Men har du bott i lägenheten ett helt år??? Var sjutton tog det året vägen? Jag tyckte det var nyss du flyttade.

 4. Klart ni ska ha kalas då hon fyller år. Hur länge har hon bott hos dig? Om jag inte minns fel, så var hon ”lite äldre” då du tog henne.

 5. Oj här var man uppvaktad ser jag och så härligt att hon fick så många fina leksaker och gott med tårta och andra bakverk, =D. Rosen på tårtan är ju godast =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: