Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Första oktober idag, hur klär du dig?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min klädstil är nog ungefär som igår. Ännu är inta vantar och mössor framplockade men det står inte på. Jag bär just nu min gråa kappa, och antingen sneakers eller mina höstskor. Ser du mig ser jag nog ut som de flesta andra så här i oktober.

4 Comments

  1. Just idag ser det bättre ut än igår då det var ordentligt höstrusk med regn från sidan.
    Rent generellt så är det en mellansäsong just nu och man behöver vara beredd på det mesta så att hålla koll på väderprognos kombinerat med att titta ut är klokt.
    Själv så är shortsen undanlagda och hoodisarna (heter det så?) framtagna samt tunna handskar i jack-fickan.

  2. Bilden är en absolut höjdare. Scillas stora ögon – hon undrar nog vad det är som händer. Vid det här laget borde hon ju veta vad det innebär att vara hund till en bloggare;-)
    Vad gäller klädsel så är det höstkläder som gäller. Men det är ju fortfarande mellan 11-14 grader, så vantar och dunjacka får vänta ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.