Sedan jag flyttade hit har jag saknat att skåp på toaletten på nedervåningen. Det är så att köket är på första plan, och det är i köket man gärna vill ha tillgång till saker som medicin, plåster och dylikt. Allt sådant har varit på andra våningen i badrummet så jag ringde Kopparstaden och frågade om ett badrumsskåp till lilla toaletten. Idag kom det, fick visserligen betala men det var det värt. Sådan underbar känsla att lägga in alla läkemedel, plåster, temp och annat där! Nu försvann en del som stört mig från övervåningen!


15 kommentarer

 1. Det blev ju jätte bra. Förstår att du har saknat ett skåp där, det hade nog jag också gjort. Det var nog som du skrev värt det trots att du fick betala. Själv har man ett större skåp på toaletten men medicinerna i ett låst skåp i hallen som endast personalen har nyckel till.

 2. När vi hade stambyte i vårt hus 2015 så valde vi också ett badrumsskåp med speglar just för mediciner, tandtråd och massvis med småplock som man inte vill ha framme. Vi valde “huvudbadrummet” istället för gästtoaletten. Men även där valde vi att installera ett skåp bredvid badrumsspegeln.
  Skåp kan man aldrig ha för många av;-)
  BP recently posted..Glad måndag

 3. Det behövs inte alltid så mycket för att det ska göra en hel del hemma. Skönt att få lagt de sakerna där man har mest nytta av det. Vi har fixat lite i köket nu, och snart kanske det blir klart.

 4. Ja. Jag kan sätta mig in i att ha lite sjukvårds saker nere istället för på andra våningen är dels en trygghet & en lättnad.
  Så skönt att du fick badrums skåpet i badrummet på första plan 😊. En lättnad. Så du kunde lägga sjukvårds saker där istället.

  Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: