Dark Mode Off / On
Böcker Hemma hos mig

Jultidningsförlaget beställning.

Hade beställt lite saker från Jultidningsförlaget som kom igår. Det var som vanligt boken Bland tomtar och troll. Som jag fick som barn av mamma, köpte även några skedar med sugrör, Köksalmanacka för nästa år (fick av mormor tidigare så har börjat samla sedan tre år). Jag fick även en Glossybox av William som fått fortsätta att sälja jultidningar för att jag ska få tag på det jag samlar på.

15 Comments

 1. Kul att få lite grejer på posten ?. Sånt som du beställer & återkommer vid varje tid åxå. Strax innan jul ? ??.

  Ta hand om dig❣️

 2. Köksalmanackan hade min mamma i alla år från 1960 tills hon blev sjuk och sedan avled. Jag har i alla fall en del av dem i min ägo.

  Ha en fin kväll!
  Kram

 3. Vilken gullig son du har! Han fortsätter sälja jultidningar bara för att du ska fortsätta med dina önskebeställningar. Vilken son du har:-)

 4. Jag blev nästan lite nostalgisk när jag läste ditt inlägg. Jag sålde jultidningar i min späda ungdoms dagar, och jag kommer ihåg hur hänförd jag var över utbudet som jag sålde. Helst hade jag velat köpa massor åt mig själv, men det räckte inte riktigt veckopengen till?

 5. Så roligt med Tomtar och troll. Jag har samlat på böckerna sen 1986 eller 1987 och jag tror att många av mina nördintressen härrör från dessa. Finns inget bättre än en bra saga, tycker jag. Jag visste inte att jultidningarna kommer så snart, ska skynda mig att beställa från syskonbarnen.

 6. Min första och enda köksalmenack är från -80, den är mer än välanvänd och håller ihop med hjälp av ett gummiband. jag köpte en några år senare men hittade inte någon favorit i den så den har skänkts bort i nån flytt.
  Jultidningar köper jag var 5e år då blir det en 5-årsalmenack.

 7. Vad roligt att du har beställt några saker, själv minns jag när jag var barn att jag också sålde jultidningar, som jag sedan fick saker för. Tänk att vi börjar närma oss jul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: