Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

En vaccinerad Skilla, och ljuvliga fredag.

Imorgon är det fredag. Ett slående ord på torsdagar, men idag är det just fredag och det är helgens första dag för mig som jobbar fyra dagar i veckan.

Jag började denna dag med att ta med Skilla på en promenad till Vetris. Det var nämligen dags för årets dos mot kennelhosta. Skilla var livrädd men det gick bra, som en bebis borrade hon in nosen i min armhåla och låtsades inte synas. Lilla skrotan, nu är vi hemma igen och hon la sig precis tillrätta för att sova.

Vad denna fredag har att erbjuda vet jag inte. William pratade om att han och några vänner skulle se filmen som uppkom efter serien Braking bad som William plöjt under några veckors tid.

Igår städade jag i alla fall så hemmet är skinande rent. Det enda som behövs nu är att tvätta och ja, det är väl helgens att göra.

12 Comments

 1. Gick av klockan 12 i morse, och nu har jag tagit helg. Så skönt. Stackars Skilla,,, inte kul med sprutor, speciellt inte då man inte kan förklara vad det är.

 2. Så jobbade jag sista åren innan jag blev sjukskriven med lediga fredagar… Så härligt med långhelg… Såg ditt inlägg om konst och andra frågor… Gissar du både sett Carl Larssons hem och Zorngården.. Realistisk kons gillar jag mest… Hoppas du får en fin helg! kram

  1. Åh förstår, det är rät skönt att vara ledig på fredagar. Carl Larsson gården har jag bara sett på utsidan, jag jobbar i byn men aldrig varit in. Zorngården var jag på som tonåring. Minns det knappt.

 3. Så gulligt att Skilla borra in nosen i din armhåla för att lossas att inte synas ☺️. Skönt att det gick bra ändå❣️

  Skönt att ha hemmet städat inför helgen. Tvätt sköter ju sig ganska mycket själv iaf ?

  Ta hand om dig! ??

 4. Få helg redan på torsdagen hade inte alls varit fel. Jag får byta jobb om jag ska ha det så. Vad bra att det finns vaccination mot hostan, inte så kul dock att få spruta. Hehe, hon låter verkligen som en liten bebis när hon helst av allt ville gömma sig. Skönt med nystädat hem, skulle behöva ta tag i det jag med.

 5. Vad skönt att hon är vaccinerat sig mot kennelhosta, det har min vovve vi hade haft en gång, han vart jättedålig vid lilla minst ansträgning. Så viktigt med vaccinering.
  Ha en bra lördag

 6. Oavsett anledning hos veterinären; så är det alltid lite otäckt för dem små. Tror Skilla ändå kände sig säker vid din sida! ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: