Jag och Skilla sov över hos Björn i natt. Detta bidrog till att jag till frukost idag, iklädd mitt nattlinne från Polarn o pyret blev kattackerad av Björns tre katter. Just på denna bild var det dock bara två och sedan älskade Skilla förstås. Som jag älskar djur ändå, den kärlek man får av djur är verkligen så himla fin.

Jag, Björn och Skilla tog en promenad tillsammans. William är också hos Björn men han är sjuk i en förkylning istället så han var inte med på promenaden, men han åt i alla fall lussekatter med oss på eftermiddagen och nu vid kvällen har vi ätit thaimat. Jag dricker lite öl och ska sova över hos Björn i natt med. En fin kväll på många sätt det här.

23 kommentarer

 1. Låter som en härlig morgon och dsg ni har haft! Jag hade nog ”dött” om jag hade haft alla katter omkring mig då jag är så otroligt katträdd?
  Mysigt med lite thaimat och mys?

 2. Det ser inte så dumt ut att bli kattackerad. Bra ord, förresten! Min sambo har ett jättestort behov av att ha flera djur kring sig, både hundar och katter. Jag själv som alltid varit pälsdjursallergiker kan inte sätta mig in i lugnet det ger. Kan bara konstatera att det både ser och låter alldeles underbart. Hoppas helgen fortsätter i samma fina anda. Skönt med ett litet miljöombyte, kan jag tänka mig. Jättehärlig bild på er.

  1. Nej det var mysigt. Visst var det, jag älskar att leka med ord :D. Jag är också allergiker, men gjorde en hyposentstabilisering för några år sedan och kan därav umgås med djur. Samt ha hund 😀

 3. Gillar ditt nattlinne från Polarn o Pyret, men tre katter skulle jag ha flytt ifrån efter jag bytt från från nattlinne till vanliga kläder;-)

  Så affärerna har börjat sälja lussekatter. Det har jag inte sett än, men jag har inte varit i centrum den här veckan. Aningen tidigt kan jag tycka, eller varför inte sälja lussekatter hela året och döpa om dom;-)

 4. Men åh så mysigt! Jag skulle också gärna vilja bli kattackerad på morgonen – eller närsomhelst under dagen!? Djur av alla dess sorter är så otroligt underbara.
  Så ni har har börjat äta lussekatter! Jag blev jättesugen på såna när det fanns i affären häromdagen. Men jag chockade mig själv genom att vilja vänta med premiären ett tag till?

 5. Djur är något speciellt. Bästa som finns. Tyvärr är jag allergisk mot vår katt, men har inte hjärta att avliva henne för det. Hon börjar komma upp i åren och har jättesvårt att bli lämnad någonstans. Det är inget jag tror utan vet då vi haft kattvakt borta ibland, men hon har inte mått bra de gångerna.

 6. Katter är ju underbara djur. Den kärleken man får av djur är så underbar. Har haft katter förut och det var underbart. Härligt att du kan sova över och skilla också kan vara där.

 7. Mysigt med lite djur mys ?. Oja! Djur gör en lugn & dem är kärleksfulla ?. Jag gillar djur med. Speciellt katter.

  Skönt med en promenad. Gott med thimat. Låter som en skön lördag ?.
  Ta hand om dig❣️

 8. Skulle ser nästan lika stor/liten ut som kattorna ?‍⬛
  Var det de kattorna Björn fick ärva av sin farmor?
  Kul att djuren går ihop å trivs tillsammans ?
  Ha en fin söndag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa