Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder Loppis & second hand

Att fynda Odd Molly på Tradera

I brist på annat låg jag i sängen och kollade på saker på Tradera. Så dök denna fina tröja upp till ett väldigt billigt pris, jag slog till. Den är numera hemma hos mig. Jag är helnöjd, jag gillar ju Odd Molly. Perfekt för en fryslort som mig.

På tal om fryslort så kom jag hem från jobbet idag och var frusen som få. Det blev så att jag bäddade ner mig och Skilla I sängen. Har sovit en liten stund, men somnar nog om snart igen. Vissa dagar är man helt enkelt tröttare än andra.

8 Comments

  1. Jag gillar också Odd Molly! Har ni vå koftor och tv klänningar och de har jag haft i flera år. Så bra kvalitet! ?

    Toppen när man dessutom kan fynda dem!!!

  2. Den tröjan känner jag igen! Den eller en liknande tröja hade min arbetskompis. Hon klädde också perfekt i Odd Mollys kreationer. Å precis som du köpte hon alla sina Odd Molly kläder via Tradera eller Blocket.

  3. Tröja va jättefin ?. Vilken tur att du hittade den. Odd Molly är ett bra märke ?.

    Mysigt att krypa ner under täcke när du är frusen. Många är trötta vid den här tiden. Vi påverkas av ljus & mörker mer än vad vi tror.

    Ta hand om dig ?❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.