Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder Loppis & second hand

Polarn o pyret – Nattlinnen Disney. Piff & Puff samt Pluto.

Min bästis Lisa undrade om jag ville köpa två nattlinnen av henne från tidigare säsonger av Polarn och Pyret. Det ville jag, så nu har jag dessa. Jag har Pyjamasar från samma säsonger, men dessa nattlinnen är söta med.

Perfekt att kunna köpa av vänner tycker jag!

18 Comments

  1. Ohh titta så fina och skönt med nattlinne, det skulle jag införskaffa, jag har neglige jag, men natlinne är skönt nu när vi går mot kallare

  2. Så fina och gulliga de är. Det är ju bra att man kan köpa av en vän. Gillar själv att gå på second hand butiker då man kan hitta riktiga fynd till en bra peng.

  3. Vad söta nattlinnen va ??. Jättebra att köpa av vänner. Klart man vill hjälpa sina vänner ?

    Ta hand om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.