En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Oj en glädjande nyhet? När fick jag det senast? Jag minns faktiskt inte, sådant kommer ju med jämna mellanrum och så glömmer man bort dem. Är det inte konstigt? Att man glömmer saker som glädjer en men minns det som grämer en desto längre. Minnet är speciellt måste jag säga.

11 kommentarer

  1. Jag tror den sista gången var när jag fick reda på att jag skulle bli gammelfarmor, för snart ett år sedan.
    Men jag håller med om att det är svårare att minnas det bra än det som är dåligt, ungefär som det är svårare att säga att någon gjort något bra än att kritisera, tänker mest på dåliga lärare och instruktörer, Helt galet.

  2. Jamen, så är det ju! Något som har hänt en och som är negativt är det som man minns lång tid framöver. Det är väl att negativa nyheter etsar sig fast i hjärnan. Detsamma gäller ju nyheter i pressen också. Dåliga nyheter säljer betydligt fler “lösnummer” än solskenshistorier. Det borde vara tvärtom.
    BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 44 – ”Successivt”

  3. Visst är minnet speciellt på många olika vis. En god nyhet jag fick nyligen var att yngsta dottern med sambo köpt sin första gemensamma lägenhet. Det blev vi glada av 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: